Home » Info vereniging » Lid worden

Lid worden

Op de pagina Actueel van deze website kunt u lezen of Tuindersvereniging Driemond nog tuinen beschikbaar heeft.

Indien u een tuin bij ons wenst te huren, dan kunt u dat middels het onderstaande aanvraagformulier kenbaar maken.

AANVRAAGFORMULIER TUIN
PDF – 53.1 KB 12 downloads

Download dit formulier, vul het in en stuur het samen met een kopie van een identiteitsbewijs (rijbewijs of paspoort) naar ons secretariaat.

Na ontvangst van het ingevulde aanvraagformulier ontvangt u van ons secretariaat een huurcontract, een kopie-huurcontract, ons huishoudelijk reglement, de bouwvoorschriften en een rekening.

U wordt verzocht het kopie-huurcontract te ondertekenen en retour te zenden aan het secretariaat.

Mochten er geen tuinen beschikbaar zijn, dan kunt u zich op de wachtlijst laten zetten. Gebruik hiervoor het contactformulier.

U kunt het document niet lezen? Klik dan op het plaatje om Adobe Reader (gratis) te downloaden.