Home » Actueel

Beschikbare tuinen
Tuindersvereniging Driemond heeft weer enkele tuinen beschikbaar voor verhuur. Indien u interesse heeft tuinder te worden bij onze vereniging, gebruik dan het contactformulier om u aan te melden of gebruik het aanvraagformulier.

Algemene Ledenvergadering 2017
Dinsdag 14 februari 2017 om 20.00 uur was de vergadering in het speeltuingebouwtje. Volgend jaar, medio februari, rekenen wij weer op uw komst.

Data tuincontroles 2017

1e tuincontrole: vrijdag 19 mei, nacontrole 17 juni

2e tuincontrole: 7 juli, nacontrole 18 augustus. I.v.m. de vakanties zijn de gebruikelijke 4 weken tussen de controles verlengd tot 6 weken.

3e tuincontrole 29 september, nacontrole 27 oktober.

Klusdagen 2017

Voor dit tuinjaar staan er weer twee klusdagen op de rol, nl op 17 juni en 16 september.

We rekenen weer op veel enthousiaste leden die ons op deze dagen vanaf 10 uur tot ongeveer 12 uur komen helpen met allerlei klussen. Het is vooral gezellig en zoals gebruikelijk staan koffie en taart voor iedereen klaar. Noteer de data dus in uw agenda.