Home » Actueel

Beschikbare tuinen
Tuindersvereniging Driemond heeft weer enkele tuinen beschikbaar voor verhuur. Indien u interesse heeft tuinder te worden bij onze vereniging, gebruik dan het contactformulier om u aan te melden of gebruik het aanvraagformulier.

Algemene Ledenvergadering 2018
Dinsdag 20 februari 2018 om 20.00 uur was de vergadering in het speeltuingebouwtje. Volgend jaar, medio februari, rekenen wij weer op uw komst.

Data tuincontroles 2018

1e tuincontrole: zaterdag 12 mei

2e tuincontrole: zaterdag 7 juli

3e tuincontrole zaterdag 29 september

Klusdagen 2018

Voor dit tuinjaar staan er weer twee klusdagen op de rol, nl op zaterdag 9 juni en zaterdag 29 september.

We rekenen weer op veel enthousiaste leden die ons op deze dagen vanaf 10 uur tot ongeveer 12 uur komen helpen met allerlei klussen. Het is vooral gezellig en zoals gebruikelijk staan koffie en taart voor iedereen klaar. Noteer de data dus in uw agenda.